Test na 5 droga u slini

179,25 kn

Istovremeno testiranje prisutnosti pet droga
Rezultat u roku od 5 do 10 minuta
Sadržaj: komplet s jednim testom
Diskretna dostava
Namijenjeno testiranju kod kuće

Psihoaktivne supstance utječu na živčane stanice.

Grupa testova:

Opis

Više o testu na 5 droga u slini

Test na pet droga u slini namijenjen je otkrivanju psihoaktivnih tvari u slini. Za testiranje Vam je potrebna samo slina. Test je jednostavan, brz i siguran. Možete ga napraviti sami kod kuće. Komplet za testiranje koji ćete dobiti poštom sadrži sve što vam je potrebno za obavljanje testa. Rezultat saznajete već u roku od 5 do 10 minuta. Testom za otkrivanje pet droga u slini može se utvrditi je li određena osoba u razdoblju od 24 sata uzela zabranjene supstance koje sadrže THC (marihuana, hašiš), amfetamine, kokain, MDMA ili metamfetamine i opijate (heroin, morfin, kodein).

Koje se zabranjene supstance provjeravaju (testirane droge)?

THC je psihoaktivna tvar od konoplje i hašiša.
Amfetamini su glavni sastojak određenih droga, primjerice, ecstasyja i speeda.
Kokain se dobiva od listova koke. Djeluje kao stimulans i smanjuje apetit. Uzrokuje ozbiljnu ovisnost.
MDMA pripada amfetaminima. Neki ljudi tu supstancu izjednačuju s ecstasyjem, iako potonji može sadržavati druge psihoaktivne tvari.
Opijati (heroin, kodein, morfin) su skupina droga. Derivat opijata je, primjerice, heroin, koji je osim LSD-a i THC-a najčešća zabranjena droga.

Više o testiranju kod kuće (samotestiranje)

Test na pet droga u slini omogućava da sami utvrdite je li u slini prisutna koja od psihoaktivnih supstanci koje se provjeravaju ovim testom. Glavna prednost u odnosu na uobičajeno testiranje je da cijeli test obavljate kod kuće, diskretno i jednostavno u samo 15 minuta. A tako izbjegnete i čekanje u redovima.

Kada se treba testirati?

Testiranje na prisutnost psihoaktivnih supstanci posebno se preporučuje ako primijetite koji od sljedećih čestih simptoma, odnosno znakova uzimanja droga:

– znakovi očite opijenosti
– vrtoglavica i nepovezan govor
– pretjerano veselje i smijeh ili obratno, iznenadna potištenost i žalost
– agresija i ljutnja
– nekontrolirane emocije
– loša koordinacija pokreta tijela
– natečene i crvene nosnice, šmrcanje (kokain)
– izrazito crvene žilice na bjeloočnicama (THC).

Koliko je test na 5 droga u slini učinkovit?

Test na pet droga u slini vrlo je pouzdan test. Proizvodi se u SAD-u. Evaluacijske studije pokazale su najmanje 97-postotnu pouzdanost testa. To znači da je u 97 % slučajeva test dao isti rezultat kao laboratorijski testovi. Glavne prednosti testa na pet droga u slini jesu to što ga možete napraviti sami kod kuće, diskretno (bez znanja drugih) i bez čekanja u redovima.

Kako djeluje test na 5 droga u slini?

Test na pet droga u slini je imunokromatografski test kojim se otkriva prisutnost psihoaktivnih supstanci u slini najmanje 24 sata nakon uzimanja. Rezultat testiranja saznajete u roku od 5 minuta. Cijelo testiranje (uključujući čekanje na rezultat) traje oko 15 minuta. Jednostavnost testiranja prikazana je u nastavku.

Postupak testiranja

1. Priloženim pomagalom prikupite slinu.
2. Slinu istisnite u testni uređaj.
3. Nakon 5 do 10 minuta očitajte rezultat.

Čuvanje testa na 5 drog u slini

Test na pet droga u slini čuvajte u originalnoj ambalaži na suhom, tamnom i čistom mjestu, primjerice, u ladici, na sobnoj temperaturi od +2 do +30 °C. Rok valjanosti testova je 24 mjeseca od datuma proizvodnje, pa se možete testirati bilo kada tijekom tog razdoblja. Ipak, obratite pažnju na rok valjanosti koji je otisnut na ambalaži.

Upozorenje

– Nakon otvaranja omota s testnim uređajem test morate napraviti odmah.
– Negativan rezultat možete očitati već nakon 5 minuta. Pozitivan rezultat treba očitati nakon 10 minuta. U suprotnom rezultati više nisu važeći.
– Prije početka testiranja ruke treba temeljito oprati sapunom i toplom vodom.

Upotrebljivost rezultata testiranja

Rezultati testiranja koriste se kao prva informacija o potencijalnoj prisutnosti psihoaktivnih supstanci u slini. Na taj način možete sami utjecati na brže djelovanje i sprječavanje potencijalne ovisnosti.

Ako je rezultat negativan: pratite simptome i znakove uzimanja droga i ponovite test na pet droga u slini kod prve ponovne sumnje.

Ako je rezultat pozitivan: preporučujemo da zatražite savjet od odgovarajućih stručnih službi koje će Vas savjetovati o tome kako se učinkovito nositi s problemima koji mogu dovesti do ovisnosti.

Kupnja testa na 5 droga u slini po povoljnoj cijeni

Test na pet droga u slini možete naručiti bez recepta putem naše internetske trgovine Sanotest (kliknite „Dodaj u košaricu“), telefonom (+386 30 414 180) ili elektroničkom poštom (samotestiranje@sanotest.hr). Postoje tri načina plaćanja, i to plaćanje pouzećem (plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke), plaćanje karticama (Activa, MasterCard, Maestro, Visa i American Express) te plaćanje po predračunu (internetskim bankarstvom ili općom uplatnicom).

Naručene testove poslat ćemo Vam poštom u diskretnoj ambalaži. To znači da na ambalaži neće biti naznaka o sadržaju Vaše narudžbe, pa ćete tako samo Vi znati što sadrži pošiljka. Kod kupnje iznad 349 kn dostava je besplatna.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Test na 5 droga u slini”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Srodni testovi