Test na 6 droga u urinu

89,25 kn

Istovremeno testiranje prisutnosti šest droga
Rezultat u roku od 5 minuta
Sadržaj: komplet s jednim testom i posudicom za urin
Diskretna dostava
Namijenjeno testiranju kod kuće

Psihoaktivne supstance utječu na živčane stanice.

Kategorija:

Opis

Više o testu na 6 droga u urinu

Test na šest droga u urinu namijenjen je otkrivanju psihoaktivnih supstanci u urinu. Za testiranje Vam je potreban samo urin. Test je jednostavan, brz i siguran. Možete ga napraviti sami kod kuće. Komplet za testiranje koji ćete dobiti poštom sadrži sve što vam je potrebno za obavljanje testa. Rezultat saznajete već u roku od 5 minuta.

Testom za otkrivanje šest droga u urinu možete utvrditi je li određena osoba u razdobljima navedenima u zagradama uzela zabranjene supstance koje sadrže THC, amfetamine, kokain, MDMA, benzodiazepine te opijate (heroin, morfin, kodein).

Koje se zabranjene supstance provjeravaju (testirane droge)?

THC je psihoaktivna tvar od konoplje i hašiša.

Amfetamini su glavni sastojak određenih droga, primjerice, ecstasyja i speeda.

Kokain se dobiva od listova koke. Djeluje kao stimulans i smanjuje apetit. Uzrokuje ozbiljnu ovisnost.

MDMA pripada amfetaminima. Neki ljudi tu supstancu izjednačuju s ecstasyjem, iako potonji može sadržavati druge psihoaktivne tvari.

Benzodiazepini su djelatne tvari koje se koriste u sredstvima za smirenje i uspavljivanje.

Opijati (heroin, morfin, kodein) su skupina droga, a heroin je derivat opijata te je osim LSD-a i THC-a najčešća zabranjena droga.

Više o testiranju kod kuće testom na 6 droga u urinu

Test na šest droga u urinu omogućava da sami utvrdite je li u urinu prisutna koja od psihoaktivnih supstanci koje se provjeravaju ovim testom. Glavna prednost u odnosu na uobičajeno testiranje jest to što cijeli test obavljate kod kuće, diskretno i jednostavno. A tako izbjegnete i čekanje u redovima.

Kada se treba testirati?

Testiranje na prisutnost psihoaktivnih supstanci u urinu posebno se preporučuje ako primijetite koji od sljedećih čestih simptoma, odnosno znakova uzimanja droga:

– znakovi očite opijenosti
– vrtoglavica i nepovezan govor
– pretjerano veselje i smijeh ili obratno, iznenadna potištenost i žalost
– agresija i ljutnja
– nekontrolirane emocije
– loša koordinacija pokreta tijela
– natečene i crvene nosnice, šmrcanje (kokain)
– izrazito crvene žilice na bjeloočnicama (THC).

Koliko je test na 6 droga u urinu učinkovit?

Test na šest droga u urinu vrlo je pouzdan test. Proizvodi se u Njemačkoj. Kliničke studije pokazale su da je test do 99 % pouzdan. To znači da je do u 99 % slučajeva test dao isti rezultat kao laboratorijski testovi. Glavne prednosti testa na šest droga u urinu jesu to što ga možete napraviti sami kod kuće, diskretno (bez znanja drugih) i bez čekanja u redovima.

Kako djeluje test na 6 droga u urinu?

Test na šest droga u urinu je imunokromatografski test kojim se otkriva prisutnost psihoaktivnih supstanci u urinu, i to THC-a do 48 sati (kod redovnog uzimanja i do nekoliko tjedana), amfetamina do 72 sata, kokaina do 96 sati, MDMA do 72 sata, benzodiazepina do 72 sata (kod redovnog uzimanja i do nekoliko tjedana) i opijata (heroin, morfin, kodein) do 96 sati nakon uzimanja. Rezultat testiranja saznajete u roku od 5 minuta. Cijelo testiranje (uključujući čekanje na rezultat) traje oko 7 minuta. Jednostavnost testiranja opisana je u nastavku.

Postupak testiranja

1. Sakupite urin u posudicu koja je priložena kompletu za testiranje.
2. Testni uređaj umočite u posudicu s urinom.
3. Nakon 5 minuta očitajte rezultat.

Čuvanje testa na 6 droga u urinu

Komplet za provjeru prisutnosti psihoaktivnih supstanci u urinu čuvajte u originalnoj ambalaži na suhom, tamnom i čistom mjestu, primjerice, u ladici, na temperaturi od 2 do 30 °C. Rok valjanosti testova je 18 mjeseci od datuma proizvodnje, pa test možete napraviti bilo kada tijekom tog razdoblja. Ipak, obratite pažnju na rok valjanosti koji je otisnut na ambalaži.

Upozorenje

– Nakon otvaranja omota s testnim uređajem test morate napraviti odmah.
– Rezultat treba očitati nakon 5 minuta, a najkasnije nakon 10 minuta. U suprotnom rezultati više nisu važeći.
– Prije početka testiranja treba temeljito oprati ruke i spolovilo sapunom i toplom vodom.
– Za potrebe testiranja treba uzeti srednji mlaz urina.

Upotrebljivost rezultata testiranja

Rezultati testiranja na drogu koriste se kao prva informacija o potencijalnoj prisutnosti psihoaktivnih supstanci u urinu. Na taj način možete sami utjecati na brže djelovanje i sprječavanje potencijalne ovisnosti.

Ako je rezultat negativan: pratite simptome i znakove uzimanja droga i ponovite test na šest droga u urinu kod prve ponovne sumnje.

Ako je rezultat pozitivan: preporučujemo da zatražite savjet od odgovarajućih stručnih službi koje će Vas savjetovati o tome kako se učinkovito nositi s problemima koji mogu dovesti do ovisnosti.

Kupnja testa na 6 droga u urinu po povoljnoj cijeni

Test na šest droga u urinu možete naručiti bez recepta putem naše internetske trgovine Sanotest (kliknite „Dodaj u košaricu“), telefonom (+386 30 414 180) ili elektroničkom poštom (samotestiranje@sanotest.hr). Postoje tri načina plaćanja, i to plaćanje pouzećem (plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke), plaćanje karticama (Activa, MasterCard, Maestro, Visa i American Express) te plaćanje po predračunu (internetskim bankarstvom ili općom uplatnicom).

Naručene testove poslat ćemo Vam poštom u diskretnoj ambalaži. To znači da na ambalaži neće biti naznaka o sadržaju Vaše narudžbe, pa ćete tako samo Vi znati što sadrži pošiljka. Kod kupnje iznad 349 kn dostava je besplatna.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Test na 6 droga u urinu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Srodni testovi...